0
Каталог
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Укр

Завдяки мобільним басейнам, власне водоймище на дачі або у дворі приватного будинку, стає не розкішшю, а реальністю. Ідеально для сімейного відпочинку на воді та веселого проведення часу з друзями. Такі басейни - це поєднання надійності, якості та прийнятної ціни, вони не поступаються за комфортом стаціонарним аналогам, а за деякими пунктами навіть виграють. Нижче розглянемо усі переваги даних басейнів.
ЗОВНІШНЯ ОБШИВКА – «КЛАСИЧНА СИНЯ» 
Простий і водночас вишуканий, елегантний колір зовнішніх стінок басейну, безумовно, ідеально увіллється і стане гармонійним доповненням до Вашого ландшафту. Дизайн повністю відповідає всім трендам цього сезону. Інноваційна технологія нанесення тонування зовнішнього облицювання відповідає найвищим стандартам якості, надаючи нам надійне та стійке забарвлення. Бархатистий, матовий ефект кольору не тільки тішить око, а й робить дотик максимально приємним.
ВНУТРІШНЯ ОБШИВКА – ІМІТАЦІЯ ПЛИТКИ ПІД МОЗАЇКУ СТАЦІОНАРНОГО БАСЕЙНУ 
Внутрішня обшивка басейну, внутрішній дизайн - це важливий нюанс для комфортного відпочинку на воді. Простий, що сяє колір привертає увагу і надає воді приємного для ока насиченого блакитного відтінку. Інноваційна технологія нанесення внутрішнього облицювання на матеріал ПВХ радує користувачів уже багато років. Адже принт і його колір стійкі до впливу води та засобів дезінфікування (Увага! висока концентрація хімії небажана (див. детальніше). Використання, переважно, світлих тонів, зводить їх вигоряння нанівець, зберігаючи привабливий зовнішній вигляд довгі роки. Внутрішнє облицювання залишається завжди чітким та яскравим!
Виробник рік у рік удосконалює якість своєї продукції. Басейни – не виняток. Вибираючи якусь щільність використовувати для чаші басейну, виробник враховує безліч факторів: до уваги беруться величина, обсяг, розраховується фактична вага і т.д. Тому для цієї моделі басейну було підібрано таку оптимальну товщину: 
Стінки басейну: 0.50 мм 
Кільце басейну: 0.27 
Дно басейну: 0.25 мм
Розмір упаковки:44 см × 28 см × 38 см
Упаковка:Коробка
 

Басейн наливний Intex з фільтром-насосом (28118 NP) 305х61см, об'єм=3077л, (1250л/год)

В наявності
Артикул: 117871
3 511 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  • Самовивіз з нашого магазину (м.Кременчук) — безкоштовно.
  • «Новою поштою» по Україні

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні.
  • Кредитною карткою в privat24, LiqPay, Mono Pay.
  • Оплата частинами від ПриватБанку
  • Покупка частинами від monobank
  • Через касу чи термінал самообслуговування ПриватБанк.

Гарантія 14 днів. (Якщо товар не використовувався)

Вгору